Loading... Please wait...

adviezen

Dit is het Autopoetsproducten.nl 5 stappen plan naar een perfect onderhoud programma van uw gehele auto. Met dit Autopoetsproducten.nl stappenplan en auto waxen tips wordt zowel uw exterieur als interieur aangepakt!

 

Stap 1: Auto wassen met Shampoo

Wast u uw auto alleen met leidingwater? Zo haalt u het loszittende vuil wellicht helemaal weg. Maar zodra uw auto droog is, merkt u ongetwijfeld een vuilfilm op. De boosdoeners? Uitlaatgassen en luchtvervuiling. Een afwasmiddel of huishoudelijk poetsmiddel pakt deze vuilfilm aan. Maar of dat een verstandige keuze is... Want deze middelen halen ook de waxlaag van de lak af en drogen ze uit. Bovendien beschermen ze de auto helemaal niet tegen roest. 

De veiligste oplossing? Autowassen met een specifieke autoshampoo. Voor een gegarandeerd schone auto, een intacte waxlaag en de beste bescherming tegen roest. Uw auto even oppoetsen na de wasbeurt en uw lak glanst als nooit tevoren! Bij erg zware vervuiling is een geconcentreerde shampoo de beste keuze. 

Stap 2: Velgen en banden

Mooie, blinkende velgen maken uw auto helemaal af. Jammer genoeg worden vooral de velgen de velgen aan de voorkant van uw auto snel vuil. Want daar is de remdruk hoger en komt er meer remslijpsel vrij. Met de hoogwaardige velgenreiniger pakt u dit probleem snel en grondig aan. Hun krachtige en snelwerkende formule verwijdert remslijpsel, olie, teer en ander vuil. Bovendien beschadigen ze uw autobanden niet. Wij hebben altijd de juiste velgenreiniger die perfect is voor aluminium, kunststof en staal.

Uw banden zijn het enige contact van uw wagen met de weg en dus erg belangrijk. Daarom verkopen wij via Autopoetsproducten.nl ook doeltreffende bandenverzorgingsproducten. Ze voeden uw banden en geven ze de ultieme zwarte, duurzame glans. Ook beschermen ze het rubber optimaal tegen uitdroging en UV-straling. 

Stap 3: Waxen

Kreeg uw auto een welverdiende wasbeurt? Dat doet u er goed aan de lak te 'verzegelen' met een goede autowax. Alle autowas soorten in ons gamma hebben unieke kwaliteiten. Zo beschermt u de laklaag van uw auto langer. Tevens is een waxlaag bestand tegen vele wasbeurten. Bovendien voeden ze uw lak met olien, zodat de kleur en de glas maximaal uitkomen. 

Stap 4: Kunststof exterieur en interieur

Vergeet zeker de zwarte, ongelakte kunststof aan de buitenkant van uw wagen niet. Door weer en wind verkleuren uw bumpers en stootstrips en zien ze er vaak dof uit. 

Ook de binnenkant van uw auto verdient uw aandacht. Vlekken en stof geven het interieur immers al snel een onverzorgd uiterlijk. Zo trekt het dashboard veel stof aan en ziet het er vaak dof uit. Met de cockpitsprays is dit probleem eenvoudig te verhelpen. Ze herstellen de kleur van het interieur en hebben een antistatische werking. Zo hechten stof en vuil zich minder makkelijk vast aan het oppervlak. De cockpitsprays zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en mat- of hoogglans.


Stap 5: Autoruiten

Last van vuile autoruiten? De specifieke producten voor uw autoruiten garanderen een perfect zicht, onder alle omstandigheden.

Glass Clean: Verwijdert hardnekkig vuil
Clear Vue Glass Polish: Verwijdert hardnekkig vuil en lichte krasjes van uw ruiten
Insectremover: verwijdert insectenresten op uw ruiten en de rest van uw auto
Clear Vue Rain Kleer: Dit preventieve product zorgt ervoor dat water en sneeuw meteen van de ruiten vloeien, voordat ze het zicht beperken.


Dit is het Autopoetsproducten.nl 5 extra stappen plan voor specifieke problemen. Hier vindt u de antwoorden om uw auto optimaal te behandelen.

Stap 1: Kleien met een claykit

Vogeluitwerpselen, teer, insecten, ... zelfs na een grondige wasbeurt blijven deze resten achter in de porien van de lak. Voor de ultieme reiniging vindt u bij Autopoetsproducten.nl daarom diverse Clay Kits. Dit product zuivert het oppervlak van uw auto, zodat de lak langer glad en glansend blijft. 


Stap 2: Polijsten

Is de lak van uw auto geweerd door het weer of gebrekkig onderhoud? Dan is het hoog tijd voor een polijstbeurt. Een polijstmiddel schaapt een minuscuul laagje weg en verwijdert zo de verweerde lak. Het resultaat? De glanzende laag eronder is weer zichtbaar.

Stap 3: Krassen verwijderen

Stel: uw lak is helemaal schoon. Vaak ziet u dan nog krassen en andere beschadigingen in de lak.
Hiervoor vindt u diverse krasverwijderaars bij Autopoetsproducten.nl. 

Lichte krasjes en doffe aanslag? Verwijder ze met Turtle Wax Scratch Remover. Dit product is eenvoudig aan te brengen en uit te poetsen. Geschikt voor elke lak (ook metallic)

Complexere en diepe krassen? Verwijder ze met de Turtle Wax Scratch Repair Kit. Deze kit bestaat uit een stift met blanke lak en polijstpads. In combinatie met een geschikte bijwerklak ziet of voelt u zelfs de diepste krassen niet meer. 

Stap 4: Chroomonderhoud

Sierstrips en/of een grille in aluminium of chroom maken uw auto net dat tikkeltje specialer. Jammer genoeg verweren deze onderdelen snel en worden ze dof. Behandel ze daarom regelmatig met een chroom of metaal polish.  Dit product verwijdert aanslag, doffe plekken, roestvlekken en oxidatie op onderdelen in chroom, aluminium, roestvrij staal en laat ze weer glanzen als nooit tevoren!

Stap 5: Bekleding stof of leder

Vet, olie, make-up, chocolade, inkt, ... De bekleding en matten in uw auto zijn echte vlekken- en geurtjesmagneten. Hiervoor hebben wij de beste interieurreinigers geselecteerd. Deze producten verwijderen vlekken, neutraliseren vervelende geurtjes en zorgen dat de bekleding weer mooi glanst. Ook voor lederen interieurs hebben wij hoogstaande oplossingen in huis. De leerreingers en conditioners reinigt, voedt, en beschermt al het leder in uw auto.


Betaling

Veilig en snel betalen!

untitled-1.jpg

Verzending

› Boven de €55,- géén verzendkosten!
› Vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Onze pluspunten

› Producten snel in huis
› Afhaaldepot
› Veilig en snel betalen
› Professioneel advies
› Breed assortiment
› Grote voorraad
› 7 dagen per week geopend

spacer